Hannoveri tööstusmessi ühiskülastus toimub 30.05 - 1.06.2022

Lääne-Viru Arenduskeskus (LVAK) ja Eesti Masinatööstuse Liit (EML) korraldavad 30. maist 1. juunini 2022 partnerite ja klientide leidmisest huvitatud Lääne-Virumaa jt maakondade tööstusettevõtete esindajatele messireisi maailma suurimale tööstusmessile Hannover Messe 2022.

Hannover Messe 2022'l on esindatud kõik võtmetehnoloogiad ja tööstuse põhivaldkonnad – alates uurimis- ja arendustegevusest, tööstusautomaatikast, IT-st, tööstustarnimisest, tootmistehnoloogiatest ja -teenustest kuni energia- ja mobiilsustehnoloogiateni. Kasutage ära kogu sünergia, mida mess pakub! Messi ühiskülastuse lisandväärtuseks on otsekontaktid osalevate ettevõtete vahel. Kasutage ära kogu sünergia, mida mess ja ühiskülastus võiks pakkuda!

Ühiskülastuse maksumus igale Lääne-Virumaa ettevõtte esindajale on 1090 EUR, teiste maakondade ettevõtetele 1490 eur (käibemaksu ei lisandu). Lääne-Virumaa ettevõtete kuni 10 esindaja osalemist toetab LVAK EL Stuktuurifondide vahenditest ja arvestab toetuse ettevõtte vähese tähtsusega riigiabi (VTA) kuni 400 eur ulatuses osaleja kohta. Kui reisite omal käel (st lennupileteid ei vaja) on väheneb omaosalustasu 640 euro võrra. PS Ühe otsa lend omaosalustasu ei muuda.

Osalustasust kaetakse reisikorralduse kulud lennupiletitele ja majutusele koos hommikusöökidega, kohalikule transpordile Hannoveris ja messile pääsuks.

NB! Registreerimine on aluseks osalustasu arve esitamisele.

Registreerimine on avatud 23.veebruarini 2022.

Varajane registreerumine on vajalik selleks, et saada:

a) hea asukohaga hotell messikeskuse lähedal ja aega säästvad lennuajad ning

b) võimalikult soodus grupihind lennureisiks ja majutuseks.

Hannoveris on vähe hotelle, messi ajaks tõstetakse hindu isegi kuni kolm korda.

Seepärast on meie grupiga reisimine kindlasti odavam ja tõhusam üksi messi külastamisest.


Jooksvad küsimused: Eero Raun, mobiil: (+372) 50 68194