Trüki- ja Pakenditööstuse ja Masinatööstuse liidud võtsid mõõtu sulgpallis

20. jaanuaril 2020 võtsid esmakordselt mõõtu Tallinki Tennisekeskuses kahe erialaliidu esindajad sulgpalli sõpruskohtumisel, mille eesmärk oli omavahel võrgustuda läbi ühise sportliku harrastuse.

Eesti Trüki- ja Pakenditööstuse Liidu juhi Katre Savi sõnul on iga-aastane sulgpalliturniir juba nende pikaajaline ja oodatud traditsioon. Kuna ka masinatööstusega seotud ettevõtete seas on samuti mitmeid selle ala harrastajaid, otsustati jõud ühendada.

Võistlusel osales 25 mängijat ja mängiti igamehe paarismängu turniiri. Mängiti 8 järjestikust mängu ning iga mängija punktiskoorist moodustus lõplik turniiri tulemuste tabel. Kuna eesmärk oli testida mängijate taset, siis selgusid küll suurima skooriga mängijad, kuid võitjaid eraldi välja ei kuulutatud. Turniiri juhtisid Gunnar Kalajas ja Katre Savi, kes on juba eksperdid selle ala võistluste korraldamises.

Eesti Masinatööstuse Liidu juhi Triin Ploompuu sõnul oli tegemist äärmiselt positiivse atmosfääriga sportliku koosviibimisega, mis andis julgust ka juba järgmiseks aastaks ühiseid sportlikke eesmärke seada. “Tegemist oli kahe erialaliidu suurepärase koostööprojektiga, mis aitab kaasa kindlasti ka teistel teemadel rohkem koostööd edendada,” lisas ta.

Korraldajad soovivad eraldi tänada võistluste sponsoreid: Tieto Estonia OÜ, IGUS OÜ, Klinkmann Eesti AS, CHB Kindlustusmaakler OÜ ja Tööstusuudised.ee.

Eesti Trüki- ja Pakenditööstuse Liit on Eesti trüki- ja pakenditööstuse ettevõtteid ühendav ja valdkonda eestvedav esindusorganisatsioon, kuhu kuulub 40 ettevõtet ja trükitehnoloogia erialasid õpetav Tallinna Polütehnikum. Eesti Masinatööstuse Liit on katusorganisatsiooniks 115-le masina- ja metallitööstusega seotud organisatsioonile, kelle ühine missioon on just seda sektorit Eestis arendada.