Hääleta oma lemmik Goldbergi masina poolt!

Eesti Masinatööstuse Liit on välja pannud auhinnaraha 2000 EUR!

 


Hääleta oma lemmik Goldbergi masina poolt!

ETV ja Rakett 69 Goldbergi masina konkursile laekus üle 300 töö! Goldbergi masina üleskutsega liitusid seejuures nii noored kui ka vanad, pered ja sõpruskonnad. Töid tuli eelkõige Eestist, aga osaleti ka mujal. Konkursile laekunud tööde seas leidub lihtsaid ja kiireid lahendusi, aga ka keerukamaid ning pikkade ahelatega masinaid. Vahenditena on käiku läinud kõik käepärane ja masinad on tööle pandud nii tubastes oludes kui ka õues.

Aitäh kõikidele leiutajatele, kes kasutasid kodus- ja koosolemise aega sedavõrd leidlikult!

Kõik konkursile laekunud tööd vaatas üle Rakett 69 toimetus, kes viis läbi ka kvaliteedikontrolli. Lähteülesandeks oli ehitada vähemalt viiest elemendist koosnev Goldbergi masin, mis töötab algusest lõpuni ja kestab vähemalt 25 sekundit.

Tööd, mis tingimustele ei vastanud, hääletusele ei jõudnud. Rahvahääletusele jõudis kokku 263 masinat. Vaata ja uuri kõiki töid lähemalt ning hääleta oma lemmiku poolt. Ühe tunni jooksul saab hääletada üks kord. Jaga oma lemmik-masinat ka sotsiaalmeedias!

Rahvahääletus algab teisipäeval, 14. aprillil kell 07.00 ja lõppeb esmaspäeval, 20. aprillil kell 23.59. Võitja kuulutatakse välja Terevisioonis kolmapäeval, 22. aprillil ning siinsel lehel ja ETV ning Rakett 69 sotsiaalmeedias.

Rahvalemmikule on Eesti Masinatööstuse Liit auhinnaks välja pannud 2000 eurot. Oma lemmikud valivad välja ka Rakett 69 toetajad.

AUHINNA ON VÄLJA PANNUD: RADIUS MACHINING, INSERO JA TALLINNA TEHNIKAÜLIKOOLI MEHAANIKA JA TÖÖSTUSTEHNIKA INSTITUUT! 

Videosid saab vaadata NOVAATORi lehelt!