Wermundsen OÜ liitus Eesti Masinatööstuse Liiduga

Eesti Masinatööstuse Liiduga liitus ettevõte Wermundsen OÜ, mis esindab Eestis kaubamärki Wexon. Ettevõte on spetsialiseerunud tööstuses kasutatavate tehniliste komponentide impordile ja müügile.

Firmana panustatakse kvaliteeti nii toodete kui ka teenuste pakkumisel. Ettevõtte tarnijad on oma ala juhtivad tootjad maailmas. Lisaks standardkomponentidele pakutakse klientidele ka spetsiifilisemaid tootelahendusi. Tootevalikust leiate näiteks Euroopa ATEX-direktiivile (ATmosphere EXplosion) ja EX klassifikatsioonile vastavad tooted plahvatusohtlikutesse tingimustesse. Lisaks digitaalsetel väljundprotokollidel (CANopeniga profisiin, AS Interface, DeviceNet) põhinevaid tooted.

Kvaliteetse tootevaliku kõrval pakutakse kiireid tarneaegasid tänu investeeringutele laomajandusse ning logistikasse. Wexoni kesklaos on koheselt saadaval üle 2000 standardtoote võimaldades täita suure osa tellimustest koheselt või väga lühikese tarneajaga.

Ettevõtte eesmärgiks on pakkuda oma klientidele parimat terviklahendust nii toodete, kui kaasneva tehnilise teabe osas - koostöö planeerimisest tootmiseni.

Tutvu ettevõttega lähemalt


Odoo text and image block