Eestlased külastasid maailma suurimat Hannoveri tööstusmessi

Eesti Masinatööstuse Liit ja Eesti parimaid insenere ühendav ESTEN Group külastas 23-28. aprillil 2017 maailma suurimat tööstusmessi Hannoveris. 

Ühiskülastus andis võimaluse leida uusi koostööpartnereid ja saada uusi ideid. Kolme päeva jooksul pakkusid avastamisrõõmu ca 30 messhalli. Peale eksponentide kogu maailmast toimus väga mitmeid seminare ja koolitusi. Eesti Masinatööstuse Liidu sõber Balti-Saksa Kaubanduskoda korraldas eraldi huvilistele Balti turu teemalise seminari, kus räägiti Eesti, Läti ja Leedu võimekustest. 

Visiidi raames käidi eraldi ettevõtete külastusel ThyssenKrupp, mis tegeles terase valtsimisega ning ettevõttes BBS, mis tegeleb boilerite erilahendustega. 

Kokkuvõttes oli väga vajalik ja sisukas ühisvisiit, mis andis uusi ideid ja sünergiat kõikidele osalenutele. Hannoveri tööstusmessist on oluline osa võtta, sest selle nädala jooksul on võimalik ühest kohast saada infot erinevate turgude ülevaadete kohta leida uusi koostööpartnereid ning olla kursis uuemate trendidega.

Odoo CMS - a big picture