wire 2018 ja Tube 2018 stabiilse investeerimiskliima ees

sektorid vaatavad optimistlikult metallimesside tipu suunas

Traadi-, kaabli- ja torutööstuse valdkonnad vaatavad ootusärevusega tulevikku. Suurenevad investeeringud maailmaturul hoolitsevad ülemaailmses terasetööstuses hea-käigu eest.

16. kuni 20. aprillil 2018 avavad traatide ja kaablite rahvusvaheline erialamess „wire“ ja torude rahvusvaheline erialamess „Tube“ taas oma uksed Düsseldorfi messikeskuses, et esitleda uuenduslikke tehnoloogiaid, uusi masinaid ja seadmestikke, samuti tooteid ja teenuseid oma valdkondadest.

wire 2018 ja Tube 2018

Valdkonna enam kui 2600 võtmefiguuri kohtuvad viiel messipäeval 16 messihallis kogupinnaga umbes 110 000 ruutmeetrit (neto). Oodatakse umbes 70 000 rahvusvahelist külalist. Sellega kinnitavad Düsseldorfi erialamessid muljetavaldavalt oma esikoha positsiooni valdkondade juhtivate messidena maailmas.

wire 2018 toimub messihallides 9 kuni 16 ja ajutise halli 18 osades: näidatakse traadi tootmise ja töötlemise masinaid ning seadmestikke, tööriistu ja abimaterjale tehnoloogia jaoks, samuti materjale, eritraate ja kaableid.

Lisaks esitletakse uuendusi mõõte-, juht- ja reguleerimistehnika, samuti kontrollitehnika valdkondadest ning erivaldkondadest. Raskuskese on veelgi enam kui seni kiudoptilisel kaablil. Sellega reageerib Düsseldorfi mess kiudoptilise kaabli järjest suuremale rakendamisele energiamajanduses, ehitus- ja sidevaldkondades.

Traadi-, kaabli- ja klaaskiumasinate valdkonnad esitlevad ennast hallides 9 kuni 13 ja 16, vormimistehnika (fastener technology) ühineb hallis 15. Võrkkeevitusseadmed (mesh welding) ja vedrude tootmistehnika (spring making) leiate hallist 13.

Traditsiooniliselt on wire’il rohkearvuliselt esindatud eksponendid Itaaliast, Belgiast, Prantsusmaalt, Hispaaniast, Austriast, Madalmaadest, Šveitsist, Türgist, Suurbritanniast, Rootsist ja Saksmaalt. Teiselt poolt ookeani oodatakse palju ettevõtteid USAst, Lõuna-Koreast, Taiwanist, Indiast ja Hiinast.

Tube 2018 esitleb end messihallides 3 kuni 7.0, hallides 16, 17 ja ajutise halli 18 osades. Mahuka pakkumise hulka kuuluvad torude tootmise, töötlemise ja eeltöötlemise masinad ning seadmestikud, samuti torumaterjalid, torud ja tarvikud, kasutatud masinad, tehnoloogiatööriistad, abivahendid, mõõte-, juht-, reguleerimis- ja kontrollitehnika.

Pakkumist täiendavad torustikud ja OCTG-tehnoloogia, profiilid ja masinad, samuti plasttorud. Püsivalt suur nõudlus Hiinast hoolitseb selle eest, et taaskord rajatakse Hiina paviljon. Moto „Meet Chinas Expertise“ all esitlevad end Hiina ettevõtted traadi-, kaabli- ja torutööstuse alal hallis 16.

Torutarvikud asuvad hallis 17, torudega kauplemise ja torude tootmise leiate messihallidest 3 ning 4, torude ümbervormimistehnika liitub hallis 5. Masinaid ja seadmestikke, samuti torude töötlusmasinaid esitletakse hallides 6 ja 7a. Profiilid ja plasttorud asuvad hallides 3 kuni 7.0, samuti 16 ja 17.

Ka Tube‘i puhul on enim esindatud riigid Itaalia, Madalmaad, Hispaania, Türgi, Prantsusmaa, Suurbritannia, Austria, Šveits, Poola ja Saksamaa. Ookeani tagant on kõige rohkem eksponente Indiast, USAst, Hiinast ja Lõuna-Koreast.

Ajakohast teavet mõlema messi kohta leiate internetiportaalides aadressil www.wire.de ja www.Tube.de


Teie pressikontakt 2018:

Petra Hartmann-Bresgen M.A.

Ulrike Osahon

+49 211/4560-541/-992

+49 211/4560-87 541

 HartmannP@messe-duesseldorf.de



Odoo text and image block