Saadame Artem Sapelkini Worldskills'i võistlustele keevitamises

Eesti Masinatööstuse Liit koostöös BLRT, Eesti Elecster, VMT Tehased, Hansavest Rental, Fors MW ja AQ Lasertool panevad õla alla, et saata Artem Sapelkin, Tallinna Lasnamäe Mehaanikakooli õpilane ja Noor Meister 2018 keevitusvaldkonna võitja maailma meistrivõistlustele WORLD SKILLS 2019 Kaasanisse.

Esmakordselt minnakse Eestit esindama keevituses, üldse masina- ja metallitöö erialal. Artem on pärit Ukrainast, ta on siin elanud juba 4 aastat. Ka tema isa on keevitaja haridusega. Oma tulevikku keevitajana näeb ta Eestis. Artemi unistuseks on tulevikus saada kogemus allveekeevituses ning pikemas perspektiivis näeb ta end keevitusõpetajana. Ettevalmistus tähendab eraldi praktikat nii koolis kui ka ettevõttes, lisatunde tehnilises inglise keeles ja stipendiumit. Aitäh eest vedamast Ada Lumiste Tallinna Lasnamäe Mehaanikakoolist! Aitäh abi eest head ettevõtete esindajad!

Hoiame palun pöialt, et Artem saaks korraliku ettevalmistuse ja edu Kaasanis! Soovime näidata, et Eestis on masina- ja metallitöös peale kasvamas maailmatasemel noori talente, kellel on siinsetes ettevõtetes nõudlust ja hulgaliselt tööd.