EUPF seminar 1.-2. aprillil 2019 New Yorgis

Eesti Peakonsul New Yorkis edastas1.-2 aprillil toimuva  ÜRO hankeseminari kutse  ja info, mis on kättesaadav veebilehelt http://eupf.org/

Paar põhipunkti:
- Seminaril osalemine annab ülevaate ÜRO hangetel osalemise kohta: mida ostetakse, osalemise tingimused, protseduurid jne.
- Registreerimine algab esmaspäeval 14.01 kell 9.00 (NYC aeg); kuni 31.01 (või kuni 60 firmat täis saab) on hind $850, peale seda kuni 28.02 on hind $975. Igast firmast on võimalik osaleda kuni kolmel inimesel. Samuti on võimalik valitsuse esindajal osaleda; neile erihind - $775 (+1 isik tasuta, nt esindusest võimalik kellelgi tasuta kaasa minna).
- Valdkonnad on järgmised:
• IT cybersecurity and smart peacekeeping
• Waste managament and power generation: environmental management
• Water sanitation and purification• Logistics and transportation
• Construction and engineering
- Võimalik korraldada kahepoolseid kohtumisi osalevate ÜRO allüksustega (UN/PD, UNDP, UNOPS, UNICEF, World Bank, UN Global Compact). Kohtumise toimumine ei ole küll garanteeritud, kuna nad enne vaatavad, kas ettevõte on ka tõsiseltvõetav. Kui kohtumist ei saa, siis on võimalik seminarist osavõtt tühistada 15. märtsini ($75 admin tasu läheb kaotsi küll).
- Eelmine aasta osales umbes 80 ettevõtet (umbes 100 inimest kohal) – hea võimalus networkida.

Sotsiaalse programmi kohta veel nii palju, et esimese päeva õhtul on vastuvõtt ja teisel päeval on võimalus ÜRO külastus.

Lisan juurde, et kui Eestist oleks huvi mõnel firmal osaleda ja soovib täiendavat infot USA turust ja selle võimalustest, siis 03.04 on Peakonsulaadis koos koostööpartneritega kavas korraldada ettevõtlus-/e-residentsuse teemaline seminar NY Eesti Kultuuripäevade raames, mis jätkuvad 04-07.aprillil.


Parimatega,

Kairi Künka
Consul General
Consulate General of Estonia
3 Dag Hammarskjold Plaza/305 E 47th St, Suite 6B, New York, NY, 10017
tel: +1 (212) 883 0636
www.nyc.estemb.org